Duka till frukost

Tack alla för era grattis, ni är så gulliga!! Jag dukade till frukost till oss alla på morgonen, så kul att ha barnen hemma och deras respektive. Sedan vet jag inte hur jag räknade för det blev två tallrikar för mycket..ha,ha börjar bli gammal nu 🙂.
Nu har Kalle åkt på möte men sedan ska vi hoppa i badet tillsammans med Elin och dricka champagne, ja man ska ju fira ordentligt att man får äran att fylla år. Min pappa har varit här på fika och med fina presenter och imorgon kommer mamma och mina syskon på tårta. Det är ju kul att ses, man får passa på alla tillfällen man får även om jag tycker det är med kalas blir lite mycket. Man kan ses utan presenter.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Duka till frukost”

  1. Grattis igen (blev även ett på Insta) 😁🌸 Mysigt att ha barnen med respektive hemma på mys-frukost. Hoppas att hela dagen blev lika härlig.
    Kram och ha en fin vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *