Att våga göra en förändring

Annonslänkar Mio,
Jag får ofta frågor på hur man vågar att göra något nytt som man drömmer om och skulle vilja ha mer av i sitt liv. Just att släppa och gå vidare är så svårt, eller att göra på ett annat sätt. Jag tror att det är en träningssak och svårast när man ska göra det första gången. Vågar man sätta bollen i rullning som jag brukar säga så går det lättare sedan. Vi har ofta tankar omkring hur man ska vara som person och hur man tror att man uppfattas av andra och det är inte så lätt att bryta sig loss från dem. Men om man vågar ta det det där första klivet så märker man att det inte var så farligt. Jag brukar tänka att det är mina tankar som är min största fiende och när jag försöker att inte bry mig allt för mycket om dem och ändå gör det jag tänker jag vill, så händer det bra saker. Sedan måste man lära sig att misstag och göra fel är en del av resan och att en del saker får man ta lite i taget.
Jag tror också att det är väldigt bra att sätta ord på saker, antingen skriva ner sina drömmar, tankar, förändringar eller prata för sig själv. Tillslut kan det bli en sanning. Jag har jobbat med dessa tankar mycket genom åren som tex. jag är en träningstjej. Väldigt många år gick jag omkring och tänkte att jag är inte en träningstjej och det var så jag jag uppfattade mig själv. Men sedan bestämde jag mig för att vara det, sa det många gånger och blev den personen. Jag gjorde en förändring, började röra på mig, köpte träninsgkläder osv och tog den rollen. Den här meningen är så bra. ”Gör man det som man alltid har gjort, så får man samma resultat som man alltid har fått” Vill man vidare så måste man göra något nytt, för att få ett annat resultat. Det var dagens tanke.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Att våga göra en förändring”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *