Måla klinkersgolv, hur gick det?

 
 
Nu har snön nästan smält igen hemma och man känner att våren är på väg. Jag älskar att kunna vara ute i trädgården och pyssla och bara kratta eller plocka pinnar. Nu plockas vårskorna fram, tunnare jacka och solen lyser längre på kvällarna. 
 
Här i hallen blev inte golvet bra med färgen, den släpper på klinkersgolvet om det kommer en sten som skrapar. Däremot sitter den stenhårt på trätrappen och trägolvet men klinkersgolvet funkar inte lika bra, åtminstone inte i en hall. Jag ska skriva mer om det senare. 
 
 
 
 
I helgen är Kalle ledig och vi ska försöka hinna med lite projekt här hemma, dörrhandtag måste upp , jag ska börja tömma mitt kontor för målning osv 
 
Härligt känns det att ha allt framför sig, jag känner mig så pepp
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Måla klinkersgolv, hur gick det?”

  1. Vad tråkigt med golvet! Hoppas ni finner en lösning på det. Jag trivs så bra med din blogg, bästa i Sverige. Så naturlig och härlig.
    Tror du man kan måla på kakel på väggen med den? Vill byta kakel men inte min man!! Tänkte man kan måla på den
    Ha det bra! Kram Kristina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *