Besöka Norrbotten och Påläng

Annonslänk Peak performance och Ellos
Nu är vi hemma igen och haft det så bra i Påläng. Påläng ligger långt uppe i Norrbotten och där bor våra vänner som vi besökte i helgen.
Vi startade dagen med frukost och satt länge och bara njöt och sedan blev det skoter ut till havet och sommarstugan. Så coolt att kunna ta skotern till stugan , det kommer jag aldrig kunna göra, ha,ha 🙂 Där grillade vi hamburgare.
Jag blev kär i Pelle som är så söt, dvärgpudel som jag tålde. Blev inget allergisk.
Susanne och jag träffades för många år sedan när jag var hemma hos dem och gjorde reportage, det blev också en start på vår vänskap och det är också deras dotter Julia som hjälpt mig med bloggen de senaste åren.
Peter och Susanne brukar ta husbilen och komma förbi oss på sommaren, men nu var det dags för oss att besöka dem och att Kalle skulle få se deras paradis. På kvällen var vi på restaurangen Arvids Place. Vilken mat, sååååå gott och missa inte det stället i Kalix.
Nu har jag suttit väldigt länge för att få ihop detta inlägg då mitt photoshop bråkar så nu blir det snart sängen och så ladda för ny vecka imorgon. Har massor att ta tag i och mycket spännande väntar.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Besöka Norrbotten och Påläng”

  1. Jag sladdade in på din blogg när jag såg rubrikens Påläng eftersom jag själv bor i Norrbotten. Alltid kul att se nåt nytt. Fint att ni fick testa lite norrbottnisk vinter med skoterkörning på isen mm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *