Hej då Norrland

Godmorgon fina, lämnar Norrland nu och far hemåt till höns och katt och jobb på landet. Inte varje dag man har lockigt hår i morgonrocken mest ser ut som ett skogstroll. Bäst att fota en bild tänkte jag då 🙂 Ja bilden är gammal dessutom.
Jag har beställt sådana här fina morgonrockar till Kalle och mig att ha i den kommande stugan, en vit och en blå från Sleepo, det är 3 veckor sedan och fortfarande inte kommit. Ja egentligen är det inte bråttom för jag har ju inget hus, men väldigt lång leveranstid kan man tycka. Tofflorna är också från Lexington men gamla.
Ha en fin dag
Återkommer med mer inlägg när jag är hemma igen
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *