Mina ventiler som gör att jag mår bra

 
 

Det är så roligt att träffa vänner och andra människor, jag blir så inspirerad att se hur andra lever och har det och hur de hanterar sitt liv när det går upp och ner. Ikväll ska jag träffa min Helena och vi ska äta lite och prata om livet. Tycker om att ses och vi kan stämma av lite hur livet ser ut just nu. Har man inte arbetskamrater känns det ännu viktigare att boka in träff med dem som ger en energi. Vi brukar mest motionera ihop, men nu har vi bokat restaurang. Ska bli mysigt.

 
Vilka ventiler använder du får att må bra och ser du till att prioritera dem?
 
Här kommer några av mina viktigaste ventiler
 
– natur, jag vill vara ute mycket och jobba i trädgården
– vänner, få prata av mig och lyssna på andra
– min man, älta allt med honom och få vara med min familj
-träning, här kommer ofta de bästa tankarna
– musik, gör mig glad och får mig i stämning
– pyssla, få vara kreativ med det jag tycker om
 
Nu är det bäst att sätta fart, lätt att hamna här vid datorn 
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Mina ventiler som gör att jag mår bra”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *