Handling stärker din identitet

 
 
Å det var så kul att springa idag så jag vill åka igen, kan nog bli en tur på fredag igen och så köra lite tyngder. Jag är inte så stark, men huvudsaken att man gör någonting och röra på sig blir man ju så glad av. 
 
Jag brukar lyssna på lite poddar varje dag och idag funderade jag på meningen att handling stärker din identitet. Visst är det så som jag skrev häromdagen att börjar man med något nytt så blir man den personen och ju mer man gör det så blir man trygg i sin roll och i sin identitet. Jag har ju ingen utbildning som fotograf. Jag bara började fota, skicka reportage, fick sälja och så fortsatte jag att fota ännu mer osv. Jag tog en roll som fotograf och den identifierade jag mig i. Det gick bra i många år och min identitet blev bara starkare. Rätt coolt att man kan skapa sin identitet genom handling. Du kan skapa den du vill bli. Men din handling för att stärka din identitet ska gå i linje med det du vill göra och vill vara för att det ska kännas bra, annars blir ju resultatet tvärtom. 
 
 
 
När man känner sig trygg i sin identitet så är det lättare att se sitt framtida jag. Det är lättare att få bilder och tankar vem är jag om 10 år. Jag började tänka på det och funderade på mig och vad jag ser. Jag identiferar mig mindre och mindre med att vara fotograf och jag kan inte se det i mitt framtida jag. Bloggvärlden vet man ju heller inte så mycket om osv så jag kunde inte se så mycket bilder men jag kan ju ändå känna önskningar om hur det skulle kunna se ut. Jo jag kan se några bilder i min roll som influencer. Jag kan se att jag sitter med min dator på en brygga vid vatten. En framtidsdröm. Jag kan jobba vid mitt sommarhus. I min roll som vilken person jag vill vara om 10 år har jag heller inga problem att se framför mig. Jag vet vad jag tycker om hos mig själv, vad jag vill göra mer av, förändra och jag kan se mig om 10 år. Kan du se vad du gör och vem du är om 10 år framför dig?
 
Kram Lotta 
 
 💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Handling stärker din identitet”

  1. Jag har ingen aning! Precis sagt upp mig från ett välbetalt jobb för att ge mina barn och mig själv tid. Tid att leva mer och hitta mig själv igen. Älskade att fota och vara kreativ men mina intressen försvann med den tilltagande tröttheten. Hur vågade du ta steget att förändra ditt liv?

    1. Hej, jag kontaktade nyföretagarcentrum för att starta företag och sedan bara gjorde jag det. Jag brann för att fota och när jag starta företag kunde jag börja ta uppdrag och sedan rulla det på. Kram Lotta

  2. Oj, så svårt! Jag hoppas att jag har fått bra snurr på mitt företag om 10 år. Det är drömmen, att kunna leva på att vara min egna chef.

    När du började fota och ta såna uppdrag, hur kom du i kontakt med uppdragsgivare och kunder då? Vore intressant att höra! ☺️ 💕

  3. Oj… Jag tänker mest ett och fem år i taget när jag sätter upp mål. Det kanske är åldern för mig, 10 år känns så långt bort medan 5 år känns mer realistiskt att "kämpa för"? Men om just 10 år är jag 34 och har förhoppningsvis ett stabilt jobb, kanske även barn…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *