Lite jag

På väg till stan, ni är flera som tycker jag ska synas på bild oftare. Är så dålig på att be andra fota mig, så det får bli spegeln då. Ska fixa mina naglar hos Amanda, gör det två gånger i månaden sedan mys med barnen som har studiedag.
Min klädstil är blanda det man gillar, gillar oftast enkelt. Bara svart eller färg också för den delen. Köper på nätet eller i butiker oftast i Linköping. Dyrt och billigare. Förr gillade lite volang och fluffigt men nu vill jag ha lite tightare och enklare.
Min inspiration : Vänner, Elin,  andra bloggare, instagram eller mest bara sånt jag springer på
Hur det går med glasögonen? Det går nog skit, använder dem inte så ofta men om jag ska sitta vid mobilen är det guld. Har försökt vänja mig men det är svårt. Har dem alltid med mig ute för mina ögon rinner jämt när det snöar och blåser lite. När jag får mens har jag alltid besvärligare med synen, någon som känner igen det?
Ha det toppen, återkommer lite senare idag. Imorgon ska jag ställa mig på springbandet igen, hua hur ska det gå. Bara komma igen nu, längtar efter det.
Kram Lotta
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lite jag”

  1. hej Lotta vill bara ge dig en liten varning för löpning på löpband1 förstörde mina knän på det sättet. Jag fick veta av min bror som är läkare och duktig på idrott skador. Löpbanden är för stumma för att vara bra för våra stackars knän särskilt nu när du oxå nått mogen ålder. Karm

    1. Hej, tack för du tänker på mig. Jag tror inte det är någon fara om man springer ibland, jag är ju ingen elitsatsning direkt 😄 Bara nu när det är mycket snö. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *