Förmiddag och eftermiddag

Några bilder från mobilen, dagens Lotta på förmiddagen. Liggande med näsan ner i jorden. Blivit solbränd och måste börja använda solskyddsfaktor. Ett möte på telefon med ett företag som ledde till tråkigheter men som också gav mig energi att söka en person som vill jobba med mig. Jag försöker vända negativa saker och får driv av det. Kommer bli grymt att få en högra hand. Nu kör vi!
Glömde lunchen och tränade inte för jag har så mycket nu att tänka på. Det är ju då man borde träna. Skärpning.

Eftermiddagens Lotta. Fixad och ska iväg på tjejmiddag med mitt tjejgäng som träffas ca en gång i månaden. Längtar efter dem och får skjuts av grannen. Lyxigt när man bor på landet, blir ett glas bubbel skulle jag tro.

Ta hand om er och så ses imorgon igen.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Förmiddag och eftermiddag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *