Stolt som en tupp

Igår fick jag ett samtal från revisorn, ja det är lite nervöst nu inför att vi vill köpa hus vid vatten. Vad skulle han säga? Med jag fick positiva besked. Jag har ökat min vinst förra året med dubbelt. Tjohooo. Jag har känt att jag jobbat på mot min dröm att få äga ett hus vid vatten men man vet ju aldrig. När man ska till banken och har eget företag måste man kunna visa bra siffror. Så nu är jag glad, så glad och kan med stolthet gå till banken och presentera mina siffror. Nu känns det som vi är halvvägs. Tack för ni läser och är med i upp och nedgång. Nu ska vi snart se till att ha ett hus till att fota till bloggen och följa, ett Fyra årstider hus kan jag säga. Det är ljuvligt. Nu gäller det att ta ut lyckan i förskott igen …hi.,hi 🙂
Här hemma igår var det härligt. Jag är så sugen att börja ta ut korgstolarna men jag ska vänta lite till, snön har ju inte smält än bakom altanen…ha,ha 🙂
I orangeriet har kronärtskockorna börjat komma, vi ska så tomat m.m Nu börjar det trädgårdslivet som jag älskar så mycket.
Ha en fin dag!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Stolt som en tupp”

  1. Så härligt det är att våren står runt knuten. Jag längtar också efter att börja odla och fixa och göra fint inför de härliga årstiderna som väntar.

    Stort grattis till att ha dubblat vinsten! Det har du gjort dig förtjänt av så hårt som du jobbar 🙂

    /Sandra
    http://kojatillslott.se

    1. Tack så mycket, förra året var jag ändå lite dålig efter min posttraumatiska stress så det känns väldigt bra att det gått trots att jag fått hålla igen. Kram Lotta 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *