Då kan man börja landa

 
 
Då kan man börja landa lite igen, när man drar igång saker blir det lite mycket. Mycket pirr och nervositet osv men nu börjar saker falla på plats. Bloggen ska uppdateras lite, det får ta den tid det tar. En ny influencer agent är på gång, möte med revisorn, bokat banken och stuga på gång. Ibland blir jag lite nervös på mig själv men nu känns det bra. 
 
 
Här hemma har jag inte pysslat så mycket. Dessa blommor köpte jag för ett tag sedan, jag har inte fixat det själv. Det blev den istället för en bukett blommor. Tycker den var så vacker.
 
  

Min kära man har jobbat så mycket sista veckorna, men idag är sista dagen som han kommer hem senare. I helgen är han ledig och chefen sa att kunde ta en extra dag ledigt framöver. Jag gillar inte när det blir så där många timmar på ett jobb under en lång tid. Jag skulle önska han kunde vara hemma mer för vi klarar oss bra ändå. Han kunde i och för sig börja jobba med mig på fredagar, få sova ut, ta frukost och jobba några timmar med våra projekt. Det är en ny målbild för mig, men kanske inte för honom…ha,ha 

 
Ha det fint, för mig känns det som fredag men det är ju bara torsdag
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Då kan man börja landa”

  1. Lyx ju! Min åker söndag kväll och kommer hem fredag kväll. Fast han har inget emot det, han tycker om sitt jobb och har det väldigt fritt på dagarna. 🙂
    Tillsammans får man vara när man blir pensionär, fast vi kommer nog vilja fortsätta jobba då med 😂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *