Lite rastlös igen…

Igår på kvällen var jag sådär lite rastlös igen, det är ett friskhetstecken. Hoppas nu att förkylningen lämnat min kropp för en lång tid och bara det där andra konstiga som jag ska ta tag i idag. Jag längtar efter att komma ut lite mer, träffa vänner, att åka på saker och att det händer lite.
Gud vi har bara suttit hemma nu länge och jag är ganska trött på det kan jag säga. Inte så att jag måste fara runt som jag gjorde förr men någon helg eller någon dag i veckan kan det vara mysigt att göra någonting annat än vara i sitt hus. Rutiner och lite saker som händer behöver jag. Resan till Stockholm skulle bli det och istället blev det akuten.
Men , men nu är det som det är och det har ju gått bra ändå. Vi har två underbara platser att vara på, men man mår bra av att se lite och göra lite annat och att träffa människor och det vill jag göra nu lite mer framöver igen. I höstas hade jag ju ett stort behov av att vara själv istället. Det har varit många faser och jag förstår att ni inte riktigt hänger med för det gör jag knappt själv men jag går på känslan.
Så ta hand om er, dags att fara till doktorn och att ta de där proverna
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Lite rastlös igen…”

  1. Rastlösheten som kommer efter ett tags sjukdom är som en klåda man inte når att klia på. Men det är,som du skrev, ett tecken på att man börjar bli frisk.
    Eftersom jag lever med en kronisk sjukdom vet jag hur det.
    Krya på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *