Allt blir så fint i snö

Det blir så fint överallt när det kommer snö. Den här sidan på vårt hus ser förskräcklig ut annars för den ska målas men med lite snö tänker man inte på det.
Det har varit underbart ute idag. Jag har varit hos doktorn och ska få en scanning av huvudet och jag har varit och tagit prover för sköldkörteln, berättar mer när jag får veta. Bilen började blinka också men jag har garanti på den så jag har lämnat min bil på lagning och fått hyrbil.

Imorgon är jag sugen på att köpa gran och lite blommor. Vi får väl se om killarna i huset ska på jobb och skola nu. Jag hoppas vi ska bli friska och vardagen ska få ta vid.

Hoppas du haft en bra dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Allt blir så fint i snö”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *