Det säger bara swish så är det snart förbi

 
 
Jag försöker att inte ha så höga förväntningar på julen längre, inte så höga krav på mig själv och att julen måste innehålla vissa saker. Jag tror att jag tänker annorlunda ju äldre jag blir och när man varit med om vissa saker inser man att det är människorna som är med som är det viktiga och swish så är det snart förbi.
 
 
Om man inte hinner baka eller göra allt det där som man gjorde förr är ju inte det det allra viktigaste , utan man kan ju göra saker tillsammans även efter jul. Jag har varit sjuk länge nu så jag har inte kunnat göra lika mycket som jag brukar men jag har heller inte behov av samma tempo. Att anpassa livet efter verkligheten är nog bra för annars är det risk att man lägger skuld på sig själv också att man inte kan eller att man inte är som förr. Jag försöker att inte tänka på förr så mycket. Förr var bra, många fina minnen men nu är nu och jag är annorlunda nu, jag tänker annorlunda och jag vill leva annorlunda. 
 
 
 
 
 
 
Det säger bara swish så är det snart förbi brukar jag tänka 😉
 
Ikväll är Philip hemma utan tjejen. Han hostar så mycket han med så nu ska jag gå ner och umgås med honom. Kalle är fortfarande sjuk och hemma igen men vi hoppas att vi snart är på G hela familjen. Just nu är Elin den friska och pigga och det känns ju ändå fantastiskt. 
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det säger bara swish så är det snart förbi”

  1. Just så är det,vips, så är julen förbi.
    Åren när allt skulle göras är förbi, jul blir det ändå, och vi kan njuta mer i nuet om vi inte stressar runt och gör allt som förr.
    Livet förändras, vi förändras, och vem har sagt att det som var förr var det bästa.

  2. Så tänker jag med! Då jag var sjukskriven för utmattningssyndrom så sa min KBT-läkare att det blir jul ändå, även om du inte gör allt som du vill göra. Det blev jul och den julen blev inte sämre än någon annan, så efter det så försöker jag att hålla allt på en lagom nivå. Viktigast är att umgås med nära och kära! Hoppas ni alla mår bättre snart! Verkar vara segt det där ni fått.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *