Jag mår mycket bättre

Det känns som livet kommer tillbaka lite igen, Pronaxenet hjälper. Hallelulja jag mår så mycket bättre, men såklart får de utreda på tisdag vad det är jag bär på. Det har varit mycket sjukdomsprat här på bloggen och det är tråkigt men när man inte ens kan sitta vid datorn 5 min så har man ju undrat vad som händer i hjärnan.
Jag springer lite ut och in här i stugan idag, det blåser så mycket nu så då gick jag in för att tipsa er. Campadre har fyllt på alla kategorier nu får att ni ska hitta fina julklappar. Till hushållet finns massa fint HÄR och här finns julklappar som grytor, hushållsapparater, porslin m.m Min gryta är från Campadre och den står alltid på spisen för den är snygg som den är, finns HÄR
Jag har beställt nya skidkläder som jag ska visa framöver, de finns tex under kategorin sport och dam och herr HÄR . Jag har ju ökat några kilo denna höst när jag tyvärr mått dåligt från och till, men om de bara hittar felet nu kan jag börja springa igen, jag promenerar i alla fall som vanligt.
Nu ska jag ut en stund igen, men jag vill inte gå upp i skogen för de jagar här ute nu. Det står jägare i tornen här ute. Jag får väl gå ut och bjuda dem på en kaffe ..hi.hi 🙂
Nu önskar jag er en fortsatt bra och en massa härlig energi. Är sååå glad att min äntligen kommit tillbaka lite.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag mår mycket bättre”

  1. Hej,skönt att du är bättre. Vill bara säga att pronaxen ges ju vid migrän,jag har ju migrän o man får inte mkt råd o hjälp av vården utan får läsa o söka o prova o nästan tala om för läkaren vad som hjälper för det är otroligt olika för alla med migrän.kram M

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *