Det är så tyst och mysigt här

Vi är så glada att vi kan få ha vår stuga, att den är vinterbonad och att vi kan åka hit när vi vill. Stugan är ju som ett vanligt hus men saknar tvättmaskin och diskmaskin vilket man kan leva utan ett tag. Tvätta får vi göra hemma och diska har vi tid med och det tar ca 45 min hit från vårt vanliga hus.
Ljusstake här 
Det är nästan som vår ute, ser ni var gräsmattan är grön som jag har sådde i höstas. Det är lugnt på sjön, igår var det lite is.
Kudde Lexington har funnits här  , täcke här

Det är lite bättre med mig nu efter jag börjat äta mediciner. Jag har varit ute och druckit kaffe på bryggan. Kalle har hostat så mycket inatt och vår förkylning vill inte riktigt ge sig men jag börjar bli bättre igen. Jag var sämre ett tag igen, men nu är snoret snart ute som satt stenhårt i bihålorna, rann konstant igår och de sista kanske ville ut 🙂

Nu ska jag njuta av morgonen här vid stugan och önskar er en härlig lördag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Det är så tyst och mysigt här”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *