På bänken i stugan

Idag blev det en dag med bokföring och komma ifatt. Jag kan inte göra så mycket när jag har det här konstiga i huvudet. Igår hade jag en temp på 35.6 så det är kanske inte så konstigt att jag fryser och det isar i huvudet och näsan försvinner för blodet prioriterar säkert nog bort näsan och allt går till huvudet. Jag tror fortfarande mest på att det är sköldkörteln som är fel på, allt stämmer där med det jag upplevt och längtar till jag ska till doktorn på tisdag. Jag är ändå bättre för isandet i ögonen är inte lika farligt och det är jag glad för.
Så idag blev det bokföring nu när jag kan sitta vid datorn lite. Hoppas ni har det bra och stökar runt med en massa kul inför julen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”På bänken i stugan”

  1. Känner så igen mig i dina symptom. Har PTSD, flertalet utmattningar och har så länge jag minns haft låg temp och ligger vanligen kring 35 grader. Har länge misstänkt att det är hypotyreos och har tagit det vanliga provet på vårdcentral som dock är normalt. Får ingen hjälp vidare alls tyvärr utan blir bortviftad med att det är stress. Har varit sjukskriven snart ett år för utmattning men blir bara sämre. Ser fram emot att få läsa om hur du eventuellt blir hjälpt, kanske kan det vara något som hjälper även mig framåt 😊 Tack för en fin blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *