Duka för gäster

Igår gjorde Kalle en gryta i stugan som vi bjöd på, älgkött och något annat kött blandade han med vin och svampar m.m Det fick stå på spisen länge. Till det hade vi mosad potatis, sallad, egen lingonsylt och inlagd gurka. Mums!
Jag dukade med fina jultallrikarna som jag hittade på Campadre före jul till så bra pris. På Campadre kan man hitta många fina inedningsgrejer till kampanjpriser men de byter hela tiden så man får vara lite snabb på vissa kampanjer. Jag har 8 st tallrikar nu och dukade till 8 personer men sedan var svärmor sjuk så vi blev 6 st.
Glas och tallrikar är köpta på Campadre vid olika tillfällen HÄR , jag hade sparat saker i ca 5 år till vår stuga. Jag gjorde som ungdomarna gör innan de flyttar. Jag drömde, handlade och la undan saker och sparade för att en dag köpa min stuga. Jag visste ju att då skulle jag inte ha råd att köpa/samla så fina saker på en gång om jag inte började tidigt.
Gryta HÄR 
Till efterätt blev det panacotta med bärsås och blåbär.
Idag ska vi till bygghandel och hjälpa sonen bygga bardisk. Jag skulle vilja åka till Ikea och köpa ett nytt sofftyg. Philip ska inte ha sin soffa längre utan skrivbord igen så då tar jag den till stugan men då får det bli ett vitt tyg istället. Mina tapeter har kommit också som jag behöver hämta.
Ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Duka för gäster”

  1. Blir så glad när jag läser din blogg.Du är så duktig på inredning och har alltid så fina bilder.Jag hoppas att du snart ska må lite bättre.Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *