Lediga dagar i fritidshuset

Det är härligt med årstider, de bjuder in till olika saker och just nu lägger vi tid på att ut och gå, lite pyssel hemma och i stugan och så träffat släkten i jul. Jag önskar att jag kände mig lite piggare så vi kunde ha lite mer gäster framöver men ikväll är det tyvärr ingen bra kväll.
Igår var däremot en väldigt bra dag med lite symptom och vi var ute och gick och grillade korv vid en sjö.
Idag har min mamma, bonuspappa, Philip och Julia varit här middag. Vi hade bjudit Kalles föräldrar också men svärmor hade blivit sjuk. Här är några bilder från dagen, mer bilder kommer imorgon.
Vi vaknade med is på sjön idag, Findus tog sig en promenad så jag höll på att dö. Katter känner säkert det där med vatten och is men man blir orolig som med ett barn att han ska falla genom isen. Isen var bara ett dygn gammal.

Nu sitter jag här i sängen och försöker ha det bra men det gör ont i nacken och ut i ena hörselgången och på sköldkörteln. En tryckande och isande känsla i huvudet som inte känns bra. Jag längtar efter min datortomografi ska bli av, mycket tankar. Jag vill bara veta nu varför jag har ont varje dag.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Lediga dagar i fritidshuset”

  1. Hej,
    Vill bara skriva några ord… har hypotyreos sedan ca 8 år tillbaka och vet vilken lurig körtel den där sköldisen är. Jag hade symptom långt innan mina värden visade fel, har även symptom idag från o till beroende på hur hela hormonbalansen är (glöm inte att alla hormoner hör ihop).
    För snart 2 år sen hade jag inflammation i sköldkörteln och hade då värk i hals och ffa nacke. Skulle kunna skriva mycket här om detta…men det jag ville förmedla är att du inte ska ge upp för tyvärr vet läkarna lite för lite om vårt hormonsystem, så man får vara en tjatig patient. Klokt att du sökt 2nd opinion hos privat läkare med. Önskar dig stort lycka till och tillfrisknande. Kram🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *