Att se fram emot ett nytt år

 
Snart vänder vi blad. Jag älskar att börja på nya år. Det betyder att vi fortfarande finns här, att vi får uppleva mer och att vi kan skapa nya minnen. Att se framåt och veta att dagarna ligger där som oskrivna blad, det är glädje. 
 
Jag har inte så mycket mål längre, mer drömmar och jag försöker att leva ett liv där varje dag är värdefull, måndag som söndag. Där man drivs av en önskan hur man vill leva och försöka förverkliga det nu. Jag vill inte leva i framtid, eller att tänka att det ska jag göra om tio år. Jag vill inte leva i dåtid och tänka att saker var bättre förr. Min önskan är att leva nu och våga göra de saker jag vill just nu. En del önskningar tar tid, så kan det vara men att våga göra saker nu ger en känsla av tillfredställelse och glädje. 
 
Jag har ju inte haft samma ork sista åren men jag har följt min energi och skapat efter vad jag kunnat göra just då. Det finns fortfarande många drömmar och jag älskar att vara ute i naturen så vi får se vad som vi hittar på. Vi tänker mest nu och funderar lite å vad vi vill ha mer av i vårt liv. Vi berättar högt våra önskningar och sedan får vi se vad 2020 bjuder på. Jag är väldigt pigg igen psykiskt och kan nästan göra saker om jag vill, men samtidigt mer nöjd än jag någonsin varit och kräver inte så mycket som förr. 
 
Jag önskar mycket natur, motion, tid, trädgård, samtal med vänner och familj, jag önskar att bli frisk från mina konstiga symptom och jag önskar mig en hund. Jag kommer troligtvis röra på mig mer 2020 med mer utflykter i Sverige som jag kommer dela med er. Jag vill se och uppleva mer , men samtidigt tar jag det som det kommer. Det kommer bli mycket bloggande från våra hus, odling och lite mer resor hoppas jag. Huset vid sjön ska utveklas och huset hemma kommer underhållas mer. Min man önskar en tur i cabben och se lite av Sverige i sommar. Vi får se. Jag funderar på några vandringsresor eller någon annan naturupplevelse och kanske en sväng utomlands och följa med Elin till en kompis New York.
 
Jag ser i vilket fall med glädje fram emot att starta två lugna januari och februari tillsammans med er och med vanlig vardag. Jag älskar vardag! 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Att se fram emot ett nytt år”

  1. Kan varmt rekommendera dig att gå den franska leden Camino Frances, med start i Sain Jean Pied de Port och avslut i Santiago de Compostela, 80 härliga mil som man naturligtvis kan dela upp och gå i olika etapper, jag har 20 mil kvar av den. Otroligt härlig och jobbigt, finns en FB-grupp där man kan få veta mer. Man packar en lätt ryggsäck max 10% av din egen vikt, tar in på Albuerge och äter pilgrimsmiddagar med andra pilgrimmer från hela världen, de flesta går själva, men hittar många vänner på vägen 🙂 Buen Camino 😀

  2. Jag skulle också gärna vandra i sommar, får dock inte med mig maken.
    Men jag har ju den där hunden😉så vi kanske gör något sånt hon och jag,i höst.

  3. Fin blogg! Och visst är det härligt att kunna se fram emot ett nytt år. Hoppas ni kommer iväg på vandring, det är så underbart. Vi vandrar nästan varje sommar, Italien, Österrike, Kanada mm. I sommar blir det vandring i Slovenien och Italien. Eftersom du gillar natur kan jag även rekommendera Island. Gott Nytt År!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *