Jag känner mig så glad

Jag är så klar med julen, inte så att jag måste plocka bort allt pynt men det kommer jag göra lite framöver utan mer nöjd och klar med allt pysslandet. Julen är både underbar och en del mer krav för mig. Mycket mer jobb och så vill jag gärna inspirera er på olika sätt, men den tiden nu är bara kravlös på något sätt. Man kan göra lite vad man vill och inte så mycket förväntningar på januari och februari innan odlandet drar igång.  Jag har energi och jag har ätit mina D vitaminer droppar ett tag nu och jag känner skillnad på piggheten.
Jag känner mig så glad. Tänk vad mycket kul det ska komma nu framöver. Har planer för vårt lilla hus vid sjön i vår och så länge snön inte kommer så kan jag även börja pyssla ute. Jag ska beställa ett gruslass till köksträdgården så jag börja köra ut det redan nu.
Nu ska jag ut och gå med min vän Maria, 2020 ska innehålla många timmar utomhus och rörelse i olika former.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jag känner mig så glad”

  1. Hej!
    Första gången som jag kommenterar, jag hittade din blogg för någon månad sedan och älskar den. Den har hjälpt mig mycket då jag är sjukskriven sedan snart 1,5 år sedan. Jag lider av en svår hjärntrötthet efter en stroke som jag fick trots att jag endast var 49 år gammal.
    Jag får kraft av att läsa dina ord och dina fina bilder. Du har dina problem som inte syns och det stärker att man inte är ensam.
    Jag känner en stor oförståelse från en del människor…men du ser så pigg ut!!! Ska man behöva försvara sig och förklara och sedan bli helt urlakad.

    Ursäkta detta långa inlägg men ville tacka dig och jag ser framemot många härliga stunder av bloggen med högt och lågt. Ett gott nytt år till dig och stor kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *