Vita luckor och trätak

Det regnar ute nu , men jag har hunnit mycket här i stugan idag. Jag tar lite i taget, vilar ofta och tar tid på mig. Jag låter livet få ta lite mer tid just nu, jag jobbar lite mindre och försöker att inte titta så mycket i mobilen osv
Vi har kommit iordning här rätt så bra nu, det känns bra. Visst finns det massor mer vi behöver fixa men vi kan börja landa lite nu. Tex har vi ett pytteliten frys, så jag behöver köpa en frys och kyl framöver som vi kan ställa i hallen. Vi vill ju ha kräftor, svamp, kunna baka bröd osv och få plats i frysen.

Nu ska Kalle och jag ta lite plockmat här, vi äter det väldigt ofta men det är ju så gott och lätt att göra.

Ha en fin kväll fina läsare, ni är guld värda
Kram Lotta
💗
*************
Hos

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Vita luckor och trätak”

 1. Vad fint ni har det i stugan. Jag är lite avis på er som har en året runt stuga vårt sommarhus är ju just ett sommarhus. Men vi har ju fjällhuset men det ligger lite långt bort då så det blir kanske max 3-4 besök om året 😁.

 2. Hej!
  För en tid sen frågade jag vad du tyckte om din kaffebryggare. Det var innan ni köpt sommarhuset, så då hade du inte börjat använda den. Vad tycker du nu, när du haft kaffebryggaren ett tag? Jag har redan smeg brödrost i ljusblått och skulle gärna vilja köpa kaffebryggaren i samma färg. Men i de recensionerna jag har läst har den inte fått bra betyg. Kaffebryggaren är ju rätt så dyr så då vill jag ju att den ska vara värd pengarna.

  1. Hej, jag håller med att den inte är tillräckligt bra för det priset. Kaffet blir gott men det är svårt att hälla i vattnet för locket går inte öppna ordentligt och den piper en del. Annars helt ok. Kram Lotta

 3. Hej Lotta!
  Har läst din blogg så länge, 10 år är det iaf. Jag saknar så dina inlägg om kost, hälsa och motion. Nu efter sommaren behöver jag ta tag i mitt sockersug igen och jag läser dina gamla inlägg om lchf, träning och välmående. Blir så inspirerad av din resa.
  Skulle så gärna läsa mer om hur allt detta är för dig nu. Hur du lyckas fortsätta och hur du äter och mår. Du är en stor inspiration för mig. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *