Förebilder sovrum och få vakna frisk

Vi måste ju ha lite förebilder på sovrummen innan sängarna kommer och det ska tapetseras osv. Sovrummen är som sagt redan väldigt vackra med taken och allt det gamla som lås osv.
Vi har sovit 3 mån på luftmadrasser nu, det har gått bra. Inte sover man så bra, men jag har också sovit på en sjukhussäng i emellanåt i 2 år när Elin var sjuk så detta har varit ännu bättre.

Inget går upp emot att få sova hemma, vakna frisk och få sova i sitt eget sovrum. Nu är det så fint, så fint i sovrummen med sängarna. Jag ska fortsätta städa här och sedan vill jag plocka svamp men jag ska visa er snart. Detta är bara lite tråkiga mobilbilder men så fick det bli. I höst ska det tapetseras, slipas golv osv.

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Förebilder sovrum och få vakna frisk”

  1. Så bra att sätta perspektiv på saker och ting! Jag har medmänniskor i min närhet som säkert mer än gärna skulle vakna friska på en madrass…så tack för inlägg som ger perspektiv. Å lite bilder från er fina fina stuga 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *