Fixat håret och lite sminktips

Då så kör vi lite bilder från mobilen, några tips från mig. När man vaknar är jag alltid ganska seg, jag är ingen morgonmänniska. Det tar tid för mig att komma igång. Jag är ingen kvällsmänniska heller längre…ha,ha 🙂 Jag är dagmänniska alltså..hi,hi…🙂
Smink på och så blir man lite piggare. I sommar har jag nästan inte sminkat mig alls. Men nu ska jag försöka göra det lite ibland, men å andra sidan är det ingen som ser det när jag jobbar hemma.  Dessa har jag tipsat om innan och gör igen. Först Lancome Cils Booster som gör att ögonfransarna blir längre och fylligareoch sedan använder jag Loreal telescopic mascara. Tycker den är superbra.
På sommaren använder jag inget puder, tar mest bara lite Bareminerals foundation( har olika färger på sommaren och vinter, just nu warm natural 12, jag har nästan aldrig finnar osv så jag har inte så mycket att täcka.
Gammal kavaj, byxor och blus ( finns ej längre)
Håret före, det här är inte min färg. Jag ska ha kalla färger
Amanda har lagt mörk botten och mer kalla ljusa slingor, mycket bättre på mig.
Lunch i stan, bästa jag vet att slippa laga mat och äta ute
Så nu ska jag hoppa i mina arbetskläder igen och röja av det lite inne och ute. Måste skörda, tvätt osv och packa för sedan ska vi ta sängarna till stugan och jag flyttar dit några dagar igen
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Fixat håret och lite sminktips”

  1. Så fin du är. Visst är det skönt att gå osminkad och sen kunna göra sig fin när man ska iväg. Fast du är ju fin som du är också. Så glad att jag fick träffa dig för några årsedan då jag behövde lite uppmuntran och nu kan följa din blogg. Kram

  2. Så snyggt håret blev! Funderar själv vad jag ska göra med mitt. Jag tycker att du sminkar dig så himla snyggt!
    Önskar dig en fantastisk dag. Förresten, det såg supermysit ut med nya sängen.

  3. Skönt att det finns flera "dagmänniskor" 🙂
    Tänkte på din foundation, jag är på jakt efter en ny men hittar ingen som fungerar riktigt bra då jag har ganska fet hy, upplever du att denna är för människor med torr hy? Om du förstår vad jag menar, jag måste ha någon som torkar ut lite så jag blir matt hela dagen..

  4. Jag har själv problem med mitt hår, jag tappar mycket och det blir fort fettigt. Sen något månad tillbaka har jag ätit priorin (2 tabletter /dag) och jag märker redan stor skillnad. Det känns kraftigare och friskare. De kostar en slant men ett ”fint” hår betyder mycket för mig. Jag köpte priorin på nätet, men det dyker upp lite kampanjer då och då så håll utkik om du är intresserad. Ett litet tips från mig 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *