Idag blir det stan och frisören

Jag är på väg till frissan idag och sedan blir det lunch och kanske Ikea en sväng. Ni ska få lite mer bilder på håret m.m ikväll. De inläggen brukar vara det mest tittade på när jag visar outfit, smink m.m eller om jag skriver att jag är ledsen eller väldigt glad  🙂
Idag är jag glad, ja det är jag ju nästan alla dagar. Jag har sminkat mig, gör ju knappt aldrig det längre men skulle behöva lite smink i ansiktet ibland så man känner sig lite piggare. Ja i skogen behövs inget smink, bara arbetskläder, handskar och bra skor 🙂
Vi ska till stugan sedan ikväll och lämna sängarna, det kommer bli så fint och jag tror nog att vi får upp dem i trappen, hi,hi
Nu måste jag fixa klart här så vi inte kommer försent till frissan. Ska vara lite med Elin idag, det var väldigt länge sedan det var hon och jag.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Idag blir det stan och frisören”

  1. Hoppas att det går bra och få upp sängarna, så ni får sköna sängar och sova i. Luftmadrasserna är inte så dumma faktiskt, vi har sådana till extra bäddar och jag sov riktigt bra, men inget går upp mot riktiga sängar 😴
    Ha en bra dag ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *