Inreda vid pool

Jag tänkte jag skulle visa några bilder från poolen som jag tog för ett tag sedan, nu har vi stängt av värmen och sedan blir det inte så många bad mer utan vi kommer använda spabadet och så bada i sjön.
Poolen har varit toppen när barnen varit små, vi har använt den massor. Det är inte vi som anlagt den utan den fanns i huset när vi köpte det för 20 år sedan. Vårt hus kostade bara lite över 800 tusen på den tiden och då fanns det pool , men vi bor däremot långt ut på landet. Poolen är från Folkpool och vi har bytt delar. Folkpool är toppen med kvalite och när saker går sönder eller behöver bytas så finns delar.
I somras gick taket sönder till pergolan men man kan köpa nytt tak har jag sett och Kalle sa att det går att laga vårt som vi har.

Nu är Elin här i stugan och Philip och Julia kommer snart hit. Ikväll kommer Kalles föräldrar och syster hit och det blir så trevligt.

Ha en fin dag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Inreda vid pool”

 1. Ville bara tacka för de fina orden igår <3
  Å så det där med pool hemma alltså, vilken miljö man kan skapa runt den, så vackert! Jag äääälskar vatten 🙂
  Ha en fin måndag fina Lotta!
  Kramar Anna

 2. Hej! Följer dig på Instagram, superfint konto 🙂
  Hittade ditt gamla inlägg från poolområde med vitt plank när jag surfade efter inspiration till vår nya pool. Fastnade för det superfina staketet/planket i vitt (och hela poolområdet:-)
  Var fick du tag på det? Undrar också över belysningen på planket.
  Ha det fint! 🙂
  /Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *