Mitt skrivbord från loppis

 
 
Jag tycker färgen var så fin på det här skrivbordet , det är målat med Kimröksgrå linoljefärg från Gysinge. Jag har mycket blått i stugan och detta passar bra till det blå. Skivbordet är ganska litet och nätt och kan stå på många platser här i huset. Jag provar här under trappen, men det kan hända att det hamnar där uppe sedan. Jag ville helst ha det vid ett fönster mot sjön med det blev för trångt. 
 
 
Bilderna ska upp på väggarna i stugan 
 
 
Skrivbordet från NU&DÅ i Mjölby 
 
Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och imorgon blir det sovmorgon. Idag när jag var i stugan så längtade jag hem, det kändes faktiskt skönt. Första gången jag vill hem istället för att stanna kvar 🙂 Ikväll får jag sova i en riktig säng och på tisdag kommer äntligen sängarna som vi ska ha i stugan. Nu har vi sovit på luftmadrass i tre månader så nu blir det skönt med en riktig säng. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Mitt skrivbord från loppis”

  1. Vilket fint skrivbord du har köpt. Ett sådant har jag önskat mig i många år men har inte hittat något som jag haft råd med. Passar ju jättebra där i stugan. Ha en bra helg! Kraaam Pia

  2. Hej
    Läser din blogg varje dag! Er fina katt, vad är det för ras? Bor själv på en gård på landet i Östergötland och vi ska nu ta hand om en perser som behöver nytt hem pga allergi. Har lite funderingar ang pälsvård, lång päls och vara ute på landet och bli skitig. Måste ni bada eran katt ofta?
    Ha det gott! Kram

  3. Snyggt skrivbord, något liknande söker jag till ett wild west rum som jag är begrepp att ireda, kul med häftiga äldre inredningsdetaljer.

  4. Vilket fint skrivbord. Jag kollade på din blogg när vi var i Vimmerby för några dagar sedan. Tur för mig. Jag gick in på Nu och dås hemsida och hittade ett sängbord som jag letat efter länge. Vi skulle till Vadstena och tog vägen förbi Mjölby. Nu står sängbordet i min syateljé. Tack för tipset.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *