Runt bord

Jag ska ut och vattna nu i köksträdgården, det har regnat men i drivbänken och i orangeriet måste det vattnas. Jag är hemma och bilen är full med saker till stugan, vi ska inreda boden och det ser jag fram emot. Det blev en del ärenden idag. Findus är kvar i stugan med Philip och Julia och jag ska dit imorgon igen och klippa gräset och vara hos katten m.m.
Jag älskar vårt lilla kök i stugan, det är så mysigt där fast det inte är så stort. Nu ska jag kika på lite mer möbler. Det är mycket kvar att inreda, tex är övervåningen, hallen m.m helt tom.. Vardagsrummet har också mycket kvar som ska fixas men vi väntar ju målning i höst som jag tjatat om 🙂 Sedan är vårt uterum tomt här hemma osv. Ja det finns lite att fylla upp, en sak i taget.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Runt bord”

 1. Hej Lotta!
  Ni har det så jättefint!
  Undrar dock om du aldrig tittar efter/ köper vintage/loppis/återbruksgrejer till dina två lantliga hem?
  Miljötänk är ju en "het potatis" idag, och det känns mer än någonsin som det ligger i tiden att dra ner på konsumtionen av nya grejer i vårt eskalerande shoppingsamhälle o.s.v, visst?
  Hade varit kul att få veta hur du tänker kring det.
  Kram
  Jenny

 2. Hejsan! Du har en härlig blogg som jag följt länge nu.
  Undrar vart du köpt den stora fina runda träbrickan som du har ståendes på kortet?

  Vänliga hälsningar Mia

 3. Ja hållbarhet och en blogg där man drar in pengar på produktplacering går ju inte ihop så bra det förstår jag. Du har så fint i nya stugan fin färgsättning med dova härliga färger. I mitt sommarhus har jag 90 % loppis/återvunnet/upcyklat , men så lever jag inte på min blogg utan jobbar som ingenjör. Mvh Åsa

  1. Hej vännen, men då gillar du säkert loppis. Jag gillar inte bara loppis, jag gillar allt av det jag visar annars skulle jag inte köpa och leva detta liv. Både det jag odlar, köper. mitt jobb , gillar röra på mig, kläder , resor osv man är olika, man lever olika liv och så här lever jag . Ha det bäst i din fina stuga 💗 kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *