Vad ska vi äta ikväll?

Jag älskar min man. Jag älskar när han kommer hem och ser mig stå och elda ris och skyffla grus och skakar lite lätt på huvudet och frågar ”vad ska vi äta ikväll”? ”Ingen aning säger jag, här finns inget kaffe heller”. Jag menar kaffe är ju viktigare än mat 😉 Så fortsätter jag fixa en liten stund.
 
Det är en fin kväll och jag ser på honom att han vill ut och åka med sin nya lilla sportbil. Jag kan vara svår att stoppa när jag börjat med någonting, jag jobbar tills det är klart ….men, jag hoppar i sjön, tar en dusch och snyggar till mig och så säger jag ”du kan åka vart du vill och äta, jag bjuder” 🙂
Vi hamnar i Västervik på Slottholmen , äter gudomlig mat och sedan går vi hand i hand till bilen och åker hem till stugan igen, hem till katten Findus.
Barnen är med sina respektive, Elin sover borta en hel vecka hos sin Jakob, Julia och Philip kommer hit till stugan idag och vill vara själva och kör hem sina föräldrar till stora huset.
Vi har det bra, vi har varandra och den finns ingen tid att spilla för att inte vara spontan och ha nyfikenhet till livet. Jag älskar han och allt vi fyller livet med. Nu finns det tid för bara oss.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Vad ska vi äta ikväll?”

  1. Jag blir så otroligt glad och lycklig när jag läser det du skriver från hjärtat Efter 25 fina år med min man ville livet sig annorlunda Men det ger hopp för framtiden älskar att läsa om människor som hittar sin inre musik tillsammans Vem vet en dag kanske jag finner min sologitarrist 😊 ❤

    1. Hej Jan, min man har egna pengar tack och lov men du gav mig ett härligt skratt. Tänk om min blogg kunde betala allt i livet 😄 Han köper och säljer aktier han och sparat till den här i bilen i säkert 10 år. Jag svarar på din andra fråga om bloggen på mailen ikväll. Ha en fin dag. Kram Lotta 🌸🌸

  2. Underbart när någon annan lagar maten åt en. Att det är en fin restaurang och äta ute gör det bara än bättre. Ha en fortsatt underbar kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *