Bara vara

Jag har sovit länge idag, behöver all sömn jag kan få och känner mig alltid så mycket gladare och piggare när jag får sova mycket. Blir jag trött på dagarna ska jag börja med att gå och lägga mig då också, har många vänner som sover en stund på dagen och säger det är så bra.
Idag känner jag mig så pigg och glad och Philip och hans kompis är fortfarande här och plockat ännu mer svamp. De vet att kantareller går att sälja. Philip har så mycket driv i sig, vi ganska lika om man säger så även om jag lugnat ner mig en del.
I sovrummet har jag möblerat om och ställt sängen på sidan istället, trodde inte den skulle få plats och att det skulle kännas trångt, men det blev bättre och då kan jag sitta med skrivbordet utmed fönstret och se sjön. Det blir så bra! Det är ganska mörkt här inne nu men det kommer bli ljust och fint när jag får in ljusa tapeter. Taket har vi tänkt att behålla men det skulle bli ännu ljusare som vitt.
Jag har precis kokat lingonsylt och efter lunchen ska jag ut i trädgården. En dag när jag bara är. Älskar dessa dagar!
Nu blir det lunch på bryggan
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Bara vara”

 1. Ja det blev ännu bättre med sängen på den ledden. Man får trixa lite när man inte har så stort. Jag funderar fortfarande på min säng i sommarhuset, skulle vilja ha någon slags sänggavel, kanske jag gör en själv får tänka lite till. ♥️Mvh Åss

 2. Blev mycket bättre med sängen så! Vi målade vårt furutak vitt, och det blev en väldig skillnad till det bättre! Önskar dej en fortsatt bra dag!

 3. Blev ju supermys med skrivbordet i sovrummet. Nu kanske ni inte behöver böja er lika mycket när ni ska gå och lägga er? En tupplur på dagen är bra för magen 😉

 4. Blev superbra med sängen – tänkte när jag såg din tidigare bild att det var synd på fönstret och det är väl mer feng shui att ha energin fri just där… Har själv snedtak hemma o fick specialbeställa gavel i lägre mått.
  Jag är avis på sömnen, mitt största problem just nu då det bara blir drygt 6 timmar om nätterna med många vakenperioder. Östrogenbrist sucks!
  Kram Milla

 5. Gud så mycket svamp ni hittat.. Och så mycket bättre det blev när sängen inte täcker fönstret och du kan se ut genom det när du jobbar 🙂

 6. Hej!
  Jag vet precis hur det är att få veta att det man gör inte är tillräckligt bra. Nu är jag pensionär och har äntligen förstått att man inte kan vara allas favorit men huvudsaken är att man tror på sig själv och med åren blir man mer och mer "tuff" och bryr sig inte om alla som är avundsjuka på att någon har det bra. Jag förlorade min allra bästa barndomsvän för ett halvår sedan, hon gick bort i cancer, vi hade varit kompisar sedan 7 års ålder och nu är jag 70 år. Har känt mig ledsen och lämnad men nu börjar jag att tänka på allt kul vi haft genom åren och det hjälper en del. Kram till dej från mej!

  1. Hej
   Jag har också kört på och inte brytt mig särskilt mycket genom åren, jag hade aldrig kommit hit annars om jag lyssnat på allas åsikter. Ibland faller man, efter min dotters cancer är ibland min kropp och hjärna trött och jag är trött på att se allt skit en del skriver. När man tom. får hotbrev blir man ledsen. Men nu är jag starkare igen och därför lättare att berätta för er. Tack för dina kloka tankar. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *