Vänner och migräntabletter

Å vad jag har fått prata och haft det trevligt. Igår åkte jag och min vän Maria till stugan. Mycket tankar har ventileras om livet och så gick vi promenad både igår och idag. Idag gick vi en ny runda vid stugan som tog över en timme och jag såg en massa kantareller så jag ska dit nu och plocka svamp. Jag har också träffat mina gymnasietjejer som ses varje år, så kul att få följa dem genom livet. Nu är jag väldigt trött efter träffat vänner, som jag alltid blir …men jag är glad. Jag har fått ta en halv migräntablett idag och jag får inte så där ont i huvudet längre så jag kräks av träffa många människor på en gång, utan kan få bort huvudvärken av tabletter. Jag har gjort massa åtgärder för att slippa min huvudvärk så det är inte ofta men nu har jag också äntligen fått migräntabletter på recept som funkar. Efter 3:e försöket och sökt för migrän så blev det äntligen imigran.
Sedan vill jag i djupet av mitt hjärta säga tack. Tack för att ni skriver för att ni förstår och för ni får mig till en gladare människa. Jag ska läsa er kommentarer om och om igen och bli så där stark igen. Det har vänt, men med min ”hjärntrötthet” så tar lite längre tid att bli stark igen. Jag är ingen supermänniska och jag klarar olika mycket olika dagar men det har vänt nu och jag ska inte lyssna på andras tyckande om mitt liv utan lyssna min egen röst. Fuck you morsan som Elin kallade mig under hennes sjukdom kan ibland komma tillbaka, även om hon inte orkar vara så stark som då.
Ni är bäst.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vänner och migräntabletter”

  1. Hej, undrar om du verkligen fick Imigran för det är väldigt dyrt. Det verksamma ämnet i dessa heter sumatriptan och det finns i 18 pack ca 70 kr. Så dessa är alltså samma som Imigran fast billigare pga av patentet som har funnits på Imigran. Åt själv en med förut för migrän i flera år, 360kr för 6 st, innan en snäll läkare sa att jag kunde ta Imigran som då var samma som sumatriptan. // Maria

    1. Hej, det kan vara några andra jag fått för jag har inte hämtat ut dem ännu men de är som du skriver sumatriptan som jag provat och som funkar. Trodde att det var just imigran men det kan säkert vara något annat märke. Kram

  2. Vill väldigt gärna veta vad du gjort för att inte få migrän. Äter själv sumatriptan och det börjar bli väldigt ofta nu. Vill inte gärna ta om jag inte måste. Får ont i lederna av dem. Jättetacksam för alla tips. 🙏🏻

  3. Hej, Vill bara säga en sak ang TI fråga.Jag får nämligen migrän av all fysisk aktivitet, parfymdofter mm. det räcker att jag får upp pulsen lite sen är det kört.Motionera är uteslutet ,men eftersom jag alltid tränat o vill träna så har jag efter år av provande mediciner kommit fram till metoprolol 200 mg på morgon gör att jag är helt fri från anfall och ka träna hårt till o med. // Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *