Till mamma på sjukhuset

Det ska bli kallare i veckan och det gör ingenting för jag har njutit så mycket av sol i helgen. I veckan som kommer så väntas mycket kul. Ni får hänga på när det händer, ja en hemlis har jag men den får ni veta mer om framöver,
Idag ska jag besöka mamma på sjukhuset, hon kom in till hjärtintensiven i helgen med samma symtom som förra gången. Om det skulle vara nya kärl som är igensatta igen så blir det operation idag på en gång.
Fy det är lite nervöst men jag är en person som inte oroar mig så mycket förrän det verkligen behövs. Jag åker upp till sjukhuset i eftermiddag och ser hur det går för henne. Nu ska jag fylla bilen med en massa saker till återvinningen. Älskar rensa och få fint.
Ta hand om er
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Till mamma på sjukhuset”

 1. Godmorgon

  Hoppas att din mamma blir bättre och att operation inte behövs.

  JAg har ocksårensat ca 2000 kort ur telefonen bara drygt 11000 kvar :-/

  En sväng till tippen igen med återvinning och skräp skulle behövas men frukost kaffet smakar lugnt och skönt just nu med lite bloggning som sällskap <3
  Efter en jobb helg.

  HA en så bra dag som går ed tanke på din mamma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *