När solen kommer vill man bara vara ute

Jag har njutit så mycket av vädret i helgen och allt pyssel så inte har det blivit så många blogginlägg, lite lat har jag varit när det gäller datorn. När solen kommer vill man bara vara ute. Nu är alla trädgårdsmöbler framme utan dem uppe vid spabadet. Där ska jag tvätta golvet först och även vid uterummet.
Vid uterummet ska det bli något nytt, jag har inget dit ännu men väggen ska även målas på den sidan så det gör inget om det dröjer lite. Det kommer bli en del stök där borta både ute och inne så ska vi få den gaveln målad i år, det är vårt mål.
Hela vårt hus behöver målas men jag sätter inte kravet så högt eftersom vi letar fritidshus också. Kalle har målat en del i helgen. Vi målar med falufärg knut och foder på det vita och det kan man sätta fart med redan nu.
Nej nu blir det jobbkväll vid datorn, i veckan som kommer har jag mycket bokat så ikväll blir det bokföring och lite annat så jag kommer ifatt och slipper känna stress.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *