Jag utmanade min hjärna idag

Idag är en sådan där dag då jag hunnit så mycket, de flesta dagar är precis tvärtom. Jag utmanade min hjärna idag genom att ut och springa tidigt. Jag tror alltid att jag inte ska orka tidigt men det gick ju jättebra. Jag sprang också vägen där det är många uppförsbackar och det funka ju också. Tänk vad våra tankar ställer till det för oss ibland. Man kan mer än vad man tror.

Nu sitter jag och väntar på att Kalle kanske ska sluta tidigt, vi ska så fall åka iväg och göra lite skoj…🙂 Sedan skulle jag titta på lite nya utekrukor. Uterummet och utanför uterummet ska ju också planeras med lite nya möbler framöver när det blir målat efter påsk. Vår matgrupp där ute är 25 år gammal så den ska bytas ut. Vi får se vad vi kan hitta på. Nu får det bli att ut och njuta av solen en stund.

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *