Ja det går väl sådär

Annonssamarbete  Stronger
Hur går det med träningen vänner? Jag önskar ibland att jag hade en hund så jag blev tvungen att ut och gå promenader flera gånger om dagen. Här går det väl sådär i ärlighetens namn med rörelse flera gånger i veckan. När jag väl springer är det ju superkul, försöker komma ut en dag i veckan. Jag går promenader oftast en dag i veckan och tränar min xfit men skulle kunna göra mycket mer. Ingenting har jag att skylla på heller. Bara väljer att vara lite mer lat men mår så bra när jag rör mig.
Nu har jag fått hem så snygga träningskläder igen från Stronger, de gör ju superfina kollektioner. Dessa som jag fått visa sitter superskönt. Det bästa är att de går upp över magen och att toppen sitter ordentligt över brösten. Jag älskar att träna i byxor som håller allt på plats så man slipper gå och dra i byxorna fort man rör sig.
Jag har medium i byxor och large i toppen.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ja det går väl sådär”

  1. Hahaa, du behöver ej hänga upp dej på träning, du skuffar ju på skottkärra å lyfter jordsäckar och dylikt i ditt fixande, tror det gör ganska mycket,dock förstår jag vad du menar…men, du e fin som du ee.Kram,Cicci

  2. Känner så väl igen mig. Jag VILL gå på gym 1 dag, yoga 1dag och spinn eller IW (indoor walking) 1dag, men jag får vara glad om jag kommer iväg på ett pass. Håller med om att deras byxor sitter jättebra upp över magen.

  3. För mig går träningen helt åt helskotta, har aldrig varit så ofrekvent som nu. Uselt av mig! Jobbar alldeles för mycket tyvärr, det är roligt men inte helt bra… Min dotter har börjat pendla till Sthlm o åker med mig om mornarna och ofta hem på kvällen (12 timmarsdagar) och borde hinna till gymmet på den tiden kan man tycka. I helgen var jag i Sälen och när jag stod där i backen tänkte jag på dig Lotta. När du pratar om din hjärna 😄. För min styrka att åka skidor nedför var inte bra och kände mig rädd. Urk! Måste ta tag i livet och hoppas cykel -och golfsäsongen ska få mig på bättre tankar. Varför är man så trög?! 😐. Kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *