Det börjar bli klart vid poolen

I helgen så byggde vi igen sista på golvet och visst finns det fortfarande en del kvar att göra vid poolen men det känns ändå ganska klart. Det är 3:e sommaren som kommer nu som vi ska bygga klart. Jag tänker att resan att få fint tar tid. Man får nästan alltid räkna med att det tar längre tid än vad man tror från början.
Å där nere i hörnet ska det bli lite mer plank och ett poolhus att ha dynor i på sommaren, men troligtvis inte i år när vi målar huset. Kalle och jag byggde golvet själva en sommar på hans semester och planket förra året men nu är vi så glada vi är att vi gjorde det tillslut för nu står det där och är så fint.
Så här såg det ut innan vi startade 🙂 Slitet och inte lika inbjudande.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det börjar bli klart vid poolen”

  1. Oj va fort man glömmer att det såg ut så innan! hehe … ja det är verkligen fint vid eran pool…
    Igår satte jag mina första tomatfrön och hoppas på att det kommer bli massa härliga tomater …
    La även en dahlia knöl i vatten, fick det tipset ifrån blom affären, då sparade man två veckor i komma igång tid för knölen … 🙂 Verkligen ÄLSK på denna tiden som kommer nu … till helgen ska jag tvätta av våra altaner å plocka fram möblerna och så får man hoppas det inte kommer massa stormar … 🙂

  2. Visst tar det TID att bygga o inget man gör i en handvändning som många ibland kan tro. Själva har vi hållit på i 2 somrar o bygga om vår altan och uteplats med en liten pool osv. Men vi är oxå så nöjda nu när det är klart även om det tagit massor av tid och vi inte varken haft tid eller råd att tex resa iväg så mycket på semestern osv. Men man får prioritera helt enkelt. Jättefint har ni fått det!
    Kram Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *