Det där med håret

Annonslänkar Lyko
 

Godmorgon mina fina följare, ja klockan är ju inte 10 än 🙂 Elin är sjuk idag , men mamma mår bra och kommer hem så det känns toppen. Ni är många som frågat om mitt hår senaste tiden, jag har inte hairtalk längre utan det har vuxit ut igen. Det är tjockare nu är det varit innan och det är säkert många faktorer till det. Både hairtalken som jag hade som gav vanliga håret vila, att jag mår bra, mat, schampoo osv Jag vet inte riktigt varför det blivit så mycket tjockare.

 
 
 
För er som tappar hår finns det massor av olika tabletter och medel att använda. Jag har fått tips om NIOXIN som finns på Lyko och just nu 15% rabatt på alla produkter som ska minska håravfall. Jag har inte provat det själv men läst om det och fått tips av flera av mina läsare att det ska vara bra. Det finns många olika flaskor av NIOXIN men den vanliga schampoot finns HÄR , hårmasken HÄR och Diaboost HÄR.
 
Någon av er som provat och funkar den för er?
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det där med håret”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *