Vad är jag glad och nöjd över idag?

Jag lyssnade på Framgångspodden både till och från Helsingborg, det blev 4 st sammanlagt ca 8 timmar och vad jag älskar lyssna på positiva, kreativa och inspirerande människor som sätter ord på sina erfarenheter och tankar.
Gammal kruka
Jag brukar ofta plocka upp de tankarna här på bloggen och utveckla dem utifrån mig, hur jag tänker och vill leva. En ny tanke som jag ska försöka att jobba mer med mer är att varje morgon och kväll fundera över -Vad har jag lärt mig idag? Vad är jag glad och nöjd över den här dagen? Bara fokusera på det positiva. Varje morgon vakna med tanken, vad är jag glad och nöjd över och ta med den positiva tanken in i den dagen och samma sak innan jag somnar. Vad är jag glad och nöjd över och vad har jag lärt mig idag?
Så idag tänker jag
Jag är glad över att jag får vakna här hemma på landet hos min familj
Jag är glad över att det är höst som jag tycker så mycket om
Jag är glad över att få tid att hinna reflektera
Jag är glad över att hinna plocka ordning i mitt hem innan jag börjar jobba
Jag är glad över att det är varmt i mitt hus och vi ordnat med värmen till vintern
Nu tar jag med mig den känslan i den här dagen och ska snart ut i min trädgård. Jag har öppnat balkongdörren en stund och vädrar och fåglarna kvittrar där ute, de verkar också glada för värmen ute.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Vad är jag glad och nöjd över idag?”

 1. Jag har följt dig så länge jag kan minnas! Har nog aldrig kommenterat så de är väll dags! Innan Instagram och blogg fanns så följde jag dig via styleroom. Älskar allt du lägger ut, känslan man får av dina bilder och blogginlägg är bara så härlig!! Gillar att bara gå in och kolla igenom allt du lägger ut! Du verkar vara så himla genuin och härlig 😊💕

 2. frågan man ställer sina barn när dom kommer hem från skolan är ju oftast.
  – Vad har ni gjort idag?
  då får man svaret..
  – jobbat..
  Men för snart ett år sen så ändrade jag formuleringen till
  -Vad har du lärt dig idag?
  Då fick dom tid att tänka lite och ju längre tiden har gått så får man längre och roligare svar, och dom får chansen att se tillbaka på dagen och minnas den …
  Fick det tipset av en av mina söners lärare.

 3. Hej! Jag har nyligen börjat tänka på samma sätt. Känner att jag har fått ett helt annat förhållningssätt än tidigare. Jag mår så mycket bättre nu efter många jobbiga år. Det ska bli spännande att följa dig och dina tankar. Tack för en härlig blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *