Mattan blev så bra

Jag blev så nöjd med mattan som från början skulle varit i Philips rum , men den passar ännu bättre här nere i hallen och är lagom stor och färgen blev perfekt till tapeten. Den skiftar lite olika i ljuset.
Jag älskar den här Morristapeten och skulle vilja tapetsera med den även upp i trappen. Vi måste måla trappen grå också, jag kan inte ha vit trapp. All skit syns på vit så grå trappsteg skulle bli bra. Jag har haft vitt några år nu och provat det, nu får den bli grå nästa gång.

Byrån från Ikea är ju hel och fin men färgen på toppskivan är repig och ful så jag funderar på att beställa en marmorskiva. Frågan är om det är värt det. Tycker ju att marmor är så snyggt. Har ni annars tips på en byrå som rymmer mycket kläder?

Nu lämnar jag Skåne för denna gången och ska visa lite bilder när jag hemma igen
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Mattan blev så bra”

  1. Mattan passar ju perfekt där! Jag har byrån Malm från Ikea i hallen, finns en glasskiva att köpa till så man slipper fula märken. Har satt handtag på lådorna för att göra den mer personlig. …och handtag/knoppar finns det ju tusentals att välja påstå man kam verkligen få sin egen stil.

    Kram och fin söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *