Det finns inget rätt sätt

Jag gillar att dela mina tankar med er, jag gillar att få en ide från något jag läst och eller lyssnat på och utveckla den tanken med er. Jag gillar att texten här på bloggen kan få ge er tanke att ta med er under dagen eller på vägen. Jag har lite mer tid nu när jag ska vara hemma, tid betyder att jag har möjlighet att skriva mer utifrån hjärtat och utveckla en tanke som jag bär på.
Jag får ofta frågor på hur det kom sig att jag fick så stor blogg eller blev fotograf. Jag sitter inte inne på någon hemligt som jag inte vill dela med mig av, jag har tänkt på att det är så svårt att svara på för jag vet inte. Jag har skrivit om allt i mitt företag HÄR. Jag tror det handlar om en blandning av allt. En passion att få vara kreativ, att få skriva, att få leka med kameran, att träffa härliga människor, en nyfikenhet att få utvecklas, mod att gå vidare med något annat osv.
Många människor går omkring och tänker att det rätta tillfället ska komma för att våga saker eller börja med eget företag osv men det kommer aldrig. Det kommer nästan aldrig rätt tillfälle utan man måste bara våga släppa och följa sin passion. När man följer hjärtat och har kul med något så händer saker. Man träffar andra underbara människor som man kan dela sin passion med, man blir lyckligare, gladare, mer nyfiken, man lär sig av misstagen, utvecklas och får tänka om osv.
Jag tror nämligen att det finns inget rätt sätt. Det finns ingen som sitter på lösningen för att få en blogg som många läser, eller ett instagram som många tycker om, en youtube kanal med många visningar osv. Det är passion, hårt jobb, lägga mycket tid på det man tycker om, mod och gå sin egen väg. Att våga hoppa till nästa sten och pröva om man ramlar eller om man kan stå kvar. Man måste förstå att man faller och misslyckas en massa gånger på vägen men man får ställa sig upp igen och försöka igen.
Om man vill vidare i livet och göra något annat så måste man ta reda på vad tycker jag om, vad är min passion? Vart kan jag börja? Man kan inte sitta och vänta på rätt tillfälle för det kommer inte. Man får börja göra saker, det ena leder till det andra, träffa människor som kan ge en kunskap och inspiration på vägen och förhoppningsvis hittar man det tillslut.
Ni är min passion och glädje , fota, skriva, vara kreativ som jag fått göra i 10 år . Tack för att du vill dela min passion med mig, det betyder så mycket
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Det finns inget rätt sätt”

  1. Du skriver så klokt! Man kan inte sitta och vänta på att något ska hända, man måste agera själv. Vill man till en förändring så får man se till att det händer. Just nu omges jag av en del människor som just tror att andra ska fixa och ordna allt. Usch vad de tar energi. Själv smider jag stora planer för min framtid och har börjat dra i lite trådar för att få till en förändring. Känns så härligt! Stor kram från ett kyligt Umeå ikväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *