Pynta adventljusstake

Genom åren har jag gjort många olika sorters adventsljusstakar. Jag är ju använt mig av mycket grönt när jag pyntat men det blir enklare och enklare för varje år. Här kommer lite tips på hur jag har pyntat mina adventsljusstakar och lite tips på inköpsställen där det finns adventsljusstakar av olika slag. Dessa ljuskoppar från Cervera är supersnygga och det enklaste är att fylla dem med grus och mossa och sedan trycka ner ljusen så de står stadigt.
Om man har ett stort fat kan man bara köpa fina blockljus på Ikea eller eller så har man ett avlångt stort fat,
En adventsljusstake kan man ju göra fin hur enkel som helst och behöver bara kosta några ljus, till att köpa en dyrare ljusstake som man smyckar med blommor osv. Allt är ju upp till den som ska ha den. Jag har redan köpt dekoration till årets ljusstake på torget i Linköping . Vi får se om det blir som jag tänkt mig eller om jag köper en vanlig enkel bara utan dekoration. Har inte riktigt bestämt mig än.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Pynta adventljusstake”

 1. Fint! Ja, advent och jul visas tidigare och tidigare för varje år känns det som både i fysiska butiker och på nätet.
  Men jag suger nog på karamellen ett tag till och njuter av hösten än så länge.
  Ha en fin söndag!
  Kram
  Jenny

  1. Det gör du rätt i. Jag jobbar med att inspirera andra så jag kommer inte vänta. Jag tar och pysslar med lite varje dag och orkar inte stå med allt senare. Det bästa kommwr nu tycker jag. Krm Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *