Närproducerad el med Ica

ANNONS BIXIA
 
Lycka är att få åka iväg och jobba på landet utanför Skänninge med den här pinglan. Cecilia och jag har en nära relation till varandra även till vardags och peppar varandra och träffas alltid en till två gånger i månaden.
 
Förra veckan var det dags för oss att följa med Bixia till Vistena askegård utanför Skänninge och träffa Jan och Jenny som driver vindkraftverk och säljer sin el till Bixia. Cecilia skulle fota bilder till Bixia och jag fick som influencer följa med för att få mer information och en uppfattning hur en bonde kan jobba med närproducerad el. 
 
 
Ni ser där ute på slätten kan det blåsa rejält och passar extra bra med vindkraftverk. Här i Östergötland finns många stora fält runt Skänninge och Vadstena.
 
 
Med på fotograferingen var också Den Svenska Matfabriken ett företag från Mantorp. De köper nämligen sin el av just Jan och Jenny. Där kan man prata om närproducerad el, bara några mil där ifrån ligger Mantorp. Företag kan nämligen genom Bixia Nära Exklusiv välja ut en bonde som producerar förnybar el och skriva avtal med just dem. Det är många företag som tycker det är viktigt att ha sin el så närproducerad och förnybar ( vind, sol och vattenkraft) som möjligt vilket verkligen är toppenbra för miljön! 
 
 
 

Vi som privatpersoner kan också välja el hos Bixia som är närproducerad och förnybar och väljer vi Bixia Nära i elavtalet så får vi elen från våra bönder nära där vi bor. 

 
Just nu har du som är Icakund ett erbjudande hos Bixia om du skriver elavtal med dem. 

Som ny Bixiakund får du 500 kronor i välkomstbonus på ditt ICA-kort som du kan handla mat för. Dessutom får man alltid 2 ICA-bonuspoäng per kWh du förbrukar.
 

Så här finns pengar att tjäna. När du fyller i alla uppgifter hos Ica så hjälper de dig att flytta ditt elabonnemang till Bixia. (Glöm inte att ta reda på hur ditt nuvarande avtal ser ut , om det är rörligt osv. ) Du hittar Icaavtalet HÄR 

 
Vill du hellre gå in på Bixias hemsida och läsa så hittar du den HÄR 
 
Kram Lotta 
 
💗
  

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Närproducerad el med Ica”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *