Pernillas show

Annonslänkar Gina tricot,  Busnel, iDeal
 
Igår var jag med min vän Maria i Linköping på Pernilla Wahlgrens show, de var så himla bra. Vilken skrattfest. Massa spex och musik och rekommenderas verkligen, i vår kommer de till Linköping igen. 
 
Mössa gammal, liknande HÄR, byxor HÄR, jacka HÄR, halsduk HÄR, väska gammal, liknande  HÄR
Mobilfodral iDeal 20% med koden LOTTA20 HÄR
 
 
Vi var inne på Hamlet och tog en chevresallad, bara en förrätt och det blev bra för oss. Lite högljutt där bara men mysigt men sedan blev den en kaffe på Espressohouse. 
 
Ni frågar och mailar ofta om restauranger i Linköping. Jag är inte på ute och äter så ofta på kvällarna i Linköping men vi får börja med det jag och mannen så vi kan tipsa lite mer. Det finns massor av fina ställen i stan nu för tiden så det skulle finnas mycket att tipsa om. 
 
 
En vän i världsklass
 
 
Det är så roligt att gå på event så det ska det bli mer av, jag kommer få gå på lite pressevent framöver ( inte detta som var privat) som konserter, teater osv med VisitLinköping som jag fotar bilder till så då kan jag också tipsa er om det lite mer . Igår fick bara mobilen följa med.
 
 
 
Idag blir det jobbdag för mig, jag ska vara inne tills ikväll. Då blir det x-fit igen.
 
Ha det fint!
 
 
 
💗
 
———————–
 
Campadre kommer ha massa bra priser och julklappar HÄR och med koden Fyra10 får du 10% extra. Jag har redan beställt julklappar där, vad kan jag tyvärr inte berätta då det bor nyfikna barn här. 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Pernillas show”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *