Fasters lilla Elsa

Vi hade bokat en date idag , jag och min bror och hans lilla Elsa. Min lillebror är pappaledig nu och då kan vi passa på att ses. Han kom tidigt på frukost och det var så mysigt. Min lillebror och jag har inte samma pappa och han är mycket yngre än mig men han har ju alltid varit speciell för mig. Han var ju så liten, bara 4 år när Kalle och jag träffades och jag var 13 år när han föddes.
När han var liten fick han följa med på konsert med mig och Kalle, vi gick på bio, åkte pulka och en massa annat. Man kunde ta hand om honom och uppskatta syskon på ett annat sätt när man var större. Nu har han fått en liten flicka som de döpt till Elsa, samma som min mormor hette.
Det är så länge sedan som mina barn var så här små, så när den här lilla gullungen kommer smälter fasters hjärta. Det där med familj är ju så himla härligt. Att få vara delaktig och njuta av små barn även om det inte är sina egna och man kan bara ha dem en liten stund 🙂

Vi gick en promenad på 4.5 km när Elsa sov så nu har jag fått dagens träningspass gjord också.

Ha nu en skön fredagkväll
Kram Lotta
💗
Tips

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fasters lilla Elsa”

  1. Å vet du, jag har också en yngre bror! Jag var 17 och syran 13 när han kom som en överraskning (samma föräldrar). Nu är han 36 o fick precis nyss sitt 2:a dotter. Det är lite speciellt det där – jag är nybliven faster när en del blir mormor, min mamma blev mormor vid 48 och nu senast farmor vid 75. Det var en lång period jag o bror var väldigt lång ifrån varann men nu mer närmre, det är lite speciellt med åldersskillnader o finns verkligen ingen mall för hur det ska se ut. Kram – Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *