Han kom med blommor

 
 
Igår kom han med blommor, min 16 åriga fina Philip. Det var väldigt gulligt gjort. Jag skoja med honom och sa att vad vill du nu? Men han verkar inget vilja 🙂 Jag har alltid försökt att att få barnen att förstå att om du ger så får man tillbaka. Om du hjälper mig, så hjälper jag dig. Philip hjälper mig med mycket med matlagning här hemma det är han bra på. Jag skämmer bort honom med en egen mopedbil och en massa annat, men å andra sidan hade jag fått skjutsa honom massor och det vill jag inte. Han är som jag var, en rastlös själ som hela tiden vill att något händer, han har drivet och nyfikenheten och vill framåt och han har svårt att vara nöjd. Jag känner igen det massor. Numera är jag mycket lugnare och mycket mer nöjd men rastlösheten och nyfikenheten har jag haft nytta av i mitt företag och jag säker på att Philip kommer ha glädje av det också.
 
Dags att hoppa i duschen och ta hand om disken, imorgon är det fredag, det gillar vi!
 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Han kom med blommor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *