Ibland känns livet som ett lotteri och vi vann högsta vinsten

 
Ibland känns det som att livet är som ett lotteri och vi har vunnit högsta vinsten. Idag är det 1 år sedan behandlingen avslutades, den värsta tiden att få om leukemin är över. Vi ska åka på återkontroll i november och då ska även operation bokas för att ta bort portakaten och slangen där Elin fick all cytostatika. Jag hoppas att ni som följt vår resa kan med glädje se hur det gått för Elin och om någon annan skulle bli sjuk i cancer som ni känner så kan ni dela med er av vår upplevelse och ge hopp till den människan. 
 
Tänk att 1 år kan innehålla så mycket. Sjukdomen känns långt borta nu. Om 4 år blir hon friskförklarad, om 6 månader fyller hon 20 år, om 8 månader tar hon studenten och ska dansa bal med sin kärlek. Livet alltså. Så, så tacksam att vi vann högsta vinsten. 
 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Ibland känns livet som ett lotteri och vi vann högsta vinsten”

 1. Underbart!!! ❤️❤️❤️
  Väldigt vacker är hon din Elin! Väldigt fin bild.. å härlig tröja oxå.
  Underbara liv, vilken tur det fick fortsätta…

 2. Helt underbart att Elin mår så ❤. Cancer är en förjävlig sjukdom som borde utrotats. Min syster dotter fick Cancer i april..hon lpg länge inne..cellgifter osv sen op igen för att plocka bort tumören. Den är nu borta men för den skull är inte allt frid och fröjd. Mycke tankar och oro har vi fortfarande. Hon är ju inte riktigt frisk än..en dag i taget men har vart en tuff resa. Som tur är hade vi båda följt eran resa innan så vi hade lite koll på löget och viste vad som kunde väntas osv. Så tack för att du/ni har delat med er av Elins resa ❤. Mvh C Holma

 3. Om jag minns?!
  Jo, känner inte er men magen knöt sig när du skrev inlägget och berättade om insjuknandet. Sedan har jag följt resan och hållt tummarna för er!!! Så glad för er skull idag! Vet att ni förlorade några på vägen och det måste ha varit hemskt! All lycka till er!

 4. Va tråkigt att läsa att det var leukemi men skönt att höra att det går åt rätt håll.
  Hoppas att fyra år går snabbt och bra.
  ❤️

 5. Har följt hela Elins resa. Är så glad för att det har gått så bra. Då vi miste vår dotter i denna hemska sjukdom gläds vi extra när vi ser hur hon fått sitt liv tillbaka. All lycka till hela er fina familj.

  Kram

  1. Så tungt att mista sitt barn, det går inte att förstå men livet måste ju gå vidare. Jag försöker att inte oroa mig för Elin längre man orkar ju inte då. Nu finns det framtidstro igen. All kärlek till dig. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *