Killrum och parfym

Annonslänkar Jotex, Bangerhead och Lycko 
 
Har varit lite konstig idag och det är sömn som saknas. Vaknade före 4 idag och kunde inte somna om, så på morgonen tänkte först gå sova igen men sedan körde jag på och går och lägger mig skapligt ikväll istället. Jag behöver mina 8 timmar för att funka i huvudet. 
 
Liknande sänggavel HÄR 
 
  
Ny parfym som Philip fått HÄR 
 
Här hemma är det lite tyst i Philips rum, han bor hos sin flickvän i tre dagar. Väldigt glad att han har en fin extrafamilj att bo hos och hon bor ju nära tåget som de åker också. Sedan får de såklart bo här med när de vill.
 
Nu ska jag börja fundera på middag. Elin och jag åt så enkel lunch idag så nu behöver jag fixa något lite mer rejält. Biffar tror jag det blir
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips
 
Parfym till farsdag, jag älskar Clean för män HÄR den har Kalle 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Killrum och parfym”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *