Killrum och parfym

Har varit lite konstig idag och det är sömn som saknas. Vaknade före 4 idag och kunde inte somna om, så på morgonen tänkte först gå sova igen men sedan körde jag på och går och lägger mig skapligt ikväll istället. Jag behöver mina 8 timmar för att funka i huvudet.
Här hemma är det lite tyst i Philips rum, han bor hos sin flickvän i tre dagar. Väldigt glad att han har en fin extrafamilj att bo hos och hon bor ju nära tåget som de åker också. Sedan får de såklart bo här med när de vill.
Nu ska jag börja fundera på middag. Elin och jag åt så enkel lunch idag så nu behöver jag fixa något lite mer rejält. Biffar tror jag det blir
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Killrum och parfym”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *