Trevlig helg önskar jag och min lilla ”flika”

 
Tittar in och önskar er alla en skön helg. Själv så har jag alltid en lugn fredag. Idag ska jag iväg några timmar, men det är mysigt att få ta det lite lungt inför helgen. Hoppas på en god middag ikväll av min man.

 
Har en liten ”flika” här hemma som hade ont i magen..hon fick stanna hemma idag. Kärleken till sina barn är gränslös. Vi bråkar, uppfostrar, kramas, kämpar med skolarbete som hon har lite svårt med, men gnäller sällan…jag hela paketet. Då värmer det i mamma hjärta när hon tassar ner på morgonen med ett brev och ger mig en puss. Min lilla ”flika” är världens goaste och social i alla sammanhang. Hon har fått den gåvan att våga vara sig själv, tror på sig själv och har många vänner. Det kommer man också långt på i livet.
 
 
Denna vackra kakelugn har min dotter på sitt rum, den tänder vi vid vissa tillfällen. Alltid på julafton ska det spraka en brasa här när barnen vaknar. Idag blev det ljus när vår lilla tjej är hemma.
 
Mer bilder från barnrum hittar du här om du scrollar lite
 
 
Ta hand om er

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

27 reaktioner på ”Trevlig helg önskar jag och min lilla ”flika””

 1. Vilket underbart litet brev! Förstår att det värmer långt in i hjärteroten.
  Har ju haft förmånen att träffa denna goa tjej och tycker hon är helt ljuvlig.
  Önskar er en härlig helg!
  KRAM KRAM

  Ps. Nästa vecka hoppas jag kunna visa dig bilder. Olof är en stressad fotograf…

 2. Hej Lotta, önskar dej en trevlig och skön helg! Vilket härligt brev förstår att det värmer gött.
  Kram till dej med en underbar och inspirerande blogg, Anna

 3. Vilken härlig morgon!!! Så klart att du får en så ljuvlig dotter, äpplet faller ju inte lång från trädet, sötis 😀
  Älskar gamla kakelugnar och jag önskar att jag hade en, men jag får nöja mig med öppna spisen!

  Vad juligt mysigt det ser ut när man ser dina bilder, jag vill genast tända ljus men solen skiner från en klarblå himmel här nere så det får bli ikväll istället 😀

  Massor med kramar

  Angelica

 4. Hejsan vilket underbart brev av din dotter, jag förstår att det värmer så i ditt hjärta. Ja barnen är det bästa man har och varje stund med dom är sända från ovan. Jag är lyckligt lottad med tre goingar som skänker mig så mycket glädje. Idag är jag ledig från skolan så jag och grabbarna är hemma min dotter är i skolan men ska hämta henne vid ett och då har vi ändå nästan hela dan att bara vara tillsammans, och i helgen ska vi fortsätta att bygga på vår trädkoja. Eran är super fin och det gick så fort för er, våran är ett lånsiktigt projekt tror jag men nu börjar det likna en koja iallafall, i helgen hoppas jag på att det kommer tak för jag vill börja inreda den till en mysig lite skogskoja. Ha en underbar helg kram jessica

 5. Åh vad mysigt det är med eldstäder! Jag är så tacksam över dem två som vi har hemma! Vi tänder oxå alltd öppna spisen i matrummet på jularna! Då känns det verkligen som jul!!! Vi hade även Julias strumpa hängandes där i julas. Blir nog tradition av det!

  Ja mammahjärtat värker bara man tittar på sitt barn! Det är en känsla man inte kan förstå förrän man själv blir förälder!

  Ha en riktigt mysig helg tillsammans med man och barn! Vi hoppas på fint väder!
  Kram Nadja

 6. Underbart…!! = )
  Brev och små lappar från de älskade ungarna är en skatt som varar livet ut.. om man har tur.

  Nu när mina guldklimpar är i det närmaste vuxna allihop, så kan dylika små lappar och teckningar kasta mej tillbaka igenom åren till vardagsögonblick från när de var så mycket yngre… Det känns fantastiskt att minnet kan ge mig den gåvan med hjälp av spretiga, vingliga bokstäver som plitats med flitiga små händer..*suck*

  Vårda ömt dina kärleksfulla små brev! När barnen blir till stora, fantastiska, vuxna människor.. är det så roligt att läsa dem ihop och minnas.. = )

  En riktigt HÄRLIG HELG önskar jag dej, du glädjespridande kvinna! ; )
  Kram!

 7. Så gulligt :)Det är nog den värdefullaste gåvan av alla att våga vara sig själv. Det man önskar mest av allt som mor, är att den gåvan aldrig tas ifrån ens barn.

  Jag försöker lära mina barn att leva efter sinnesrobönen: ”Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan, och förstånd att inse skillnaden.”

  Kram!

 8. Du har fått det finaste man kan få, en kärleksförklaring från din lilla ”flika”.. Sååå gulligt..

  Hoppas magen har blivit bättre på henne..

  Vilken mysig kakelugn med ljusen i, passar bra nu när det börjar bli lite kyligare ute..

  Kram
  Mia

 9. Vilket gulligt brev från din dotter! Hon verkar vara en härlig tjej, att våga vara sig själv är verkligen en gåva liksom att tro på sig själv! Det kommer hon att ha nytta av i livet.
  Kakelugnen ser jättefin ut, måste vara jättemysigt att tända en brasa där, särskilt på julafton! Kan riktigt föreställa mig det, åååh… 🙂
  Ha det så bra och trevlig helg!

 10. Så underbart att få sådan små kärleksbrav av sina barn! Även jag blir alldeles varm inom mig!
  Ha en skön helg tillsammans med din goa familj!
  Kram Bodil

 11. Åh, vilket underbart brev! Jag blir alldeles lycklig jag med, när jag läser det…

  I morse höll vi på att komma försent till skolan (!) bara för att det var så mysigt att ligga i sängen och gosa med min yngsta. Fick höra liknande ord som i ditt brev och det finns inget som betyder mer.

  Då inser man hur bra man har det och vad som är det viktiga i livet!!!

  Trevlig helg!

  Kram P

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *