Höst…men ändå sommar

 
Vilka underbara dagar vi har haft nu. Jag är ute ca 5 timmar på mitt jobb varje dag och det är väldigt skönt. Eftersom jag inte slutar så sent så är jag även ute när jag kommer hem. Igår klippte jag gräs och klippte ner buskar. Jag gillar att jobba i trädgården.
 

Min son plockade äpplen igår när jag satt på bänken och funderarde. Titta mamma vad fint det blev när jag la dem i din korg *sötnos*. Önskar er alla en skön dag i solen.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

32 reaktioner på ”Höst…men ändå sommar”

 1. Hej Lotta! Det var längesedan jag lämnade en kommentar till dig men jag följer fortfarande bloggen dagligen! Visst är det skönt att få vara ute, det gäller att ta tillvara på våra fina höstdagar, det får en att må bra!

  Många kramar
  Malin L i Skåne

 2. Hälsa sonen att det blev jättefint! Han har nog fått din blick för vackra stilleben! 🙂

  Visst är det knepigt, men härligt väder! Vi har frost på nätterna men på dagen går man i linne o myser i solen!

  Vill tacka för din härliga o glada blogg!!

  Ha det såå jättebra!!

  Kram Jeanette

 3. Jag är en av få som både kan njuta o städa 😉 fast det kanske är så att jag gillar o städa 😉
  Jag vill ha ordning o planerar en hel del för framtiden. Trots att vi är ganska ”tvingade” att leva i nuet eftersom vi aldrig kan vara säkra på att våra extra barn stannar så länge ( Jo Lilleman).
  Så det är ingen idé o planera en stor resa nästa sommar om barnet inte bor kvar..
  Men eftersom det är vad jag jobbar med, så har jag ju ingen som stjäl min tid i övrigt…måste ju inte så mycket. Mer än titta på din blogg 😉 haha

 4. Vilken son, vilken äppelkorg! Så vackra bilder! Och den med bänken nedan, vilken harmoni, vilken idyll..

  I dag har mina grabbpolare hittat på bus, livet på landet är det: ) Mari.

 5. Haha, han brås på mamman sin 🙂
  Va ju jättefint!

  Försöker hinna med att titta på alla dina inlägg, men hinner inte alltid kommentera… 🙁
  Alltid så mycket fint! Och kloka ord 🙂

  Ha en bra dag!
  Kram Hanna

 6. Hej!
  Har tidigare jobbat i 20 år som dagistant och fick verkligen nog av utestående (i regn och rusk ;).
  Sitter nu inne 7 h/dag på jobbet , njuter verkligen av att inte behöva stå ute. Men måste säga att jag älskar att vara ute på mina egna vilkor och då jag själv har lust… ( kommentar till ” vi lyckliga som har ett sådant jobb… 😉
  Äpplena ser verkligen fina ut i den fina metallkorgen. VArför hittar inte jag såna fina här i vårt land???
  Kram,
  Lotta

 7. Nusselig ja med epler i kurva, eplene på våre små trær er borte for lengst, de var vist utrolig gode…. hihi 🙂 Hærlig når barna bruker naturen og interesserer seg for den! Ha en fortsatt fin fin høst, klæm Tina

 8. Ja, vilka härliga sensommardagar vi har! Helt underbart! Jag gillar också att påta i trädgården! Tänk, till och med att rensa ogräs gillar jag (oftast!). Det är avkopplande, tycker jag.
  Ha det så bra! /Sari

 9. Dessa underbara dagar gör att man uppskattar gamla kära Sverige ännu mer.
  Vilka fina äpplen ni har…..vad ska Lotta hitta på för något smaskigt att läska mig med av dem.
  Kram Lina

 10. Det gäller att ta vara på de sista soliga sensommar-dagarna. Eller är det tidig höst!? Vi har ialla fall börjat tända en mysig brasa här på mornana..
  Dax att plocka fram fuskpälspläden oxå tror jag!
  Kram Mia

 11. Skönt att hinna med en del då man kommer från jobbet. Själv brukar jag få vänta till helgen…det börjar bli mörkt redan när jag låser upp ytterdörren efter arbetsdagens slut!
  …men jag levde som du då barnen var små…och vi hade det så mysigt hemma i trädgården på eftermiddagarna, vackra minnen!
  Kram
  /Lotta

 12. Ja nu är det verligen äppelfest! Äpplen, ,jag älskar dem, dem är vackra, dem växer i vackra träd, dem är goda och barn uppskattar dem så mycket. Underbart att din son ordnade ett litet smaskigt stilleben!

 13. Jag uppskattar verkligen all tid du lägger ner på din blogg; alla vackra bilder och tänkvärda ord! Har följt dig länge och blir nog kvar ett tag till.. Tack för din inspiration! 🙂 // Desirée

 14. ÅÅåååå du har så fin blogg, Lotta!
  Gillar den massor!
  Har nog aldrig kommenterat förrut, men kikar in ofta!
  Du har så sunda värderingar här i livet också… så härligt att läsa det du skriver och du verkar så ”enkel” och mysig tjej.

  Ha det gott! Hälsningar Johanna

 15. Hej! Ville bara kika in och säga att jag tycker väldigt mycket om din blogg.
  Dina bilder är så himla fina och inspererande. Vi har precis samma smak och jag önskar att miljön omkring mig kommer att se ut som din någon gång i framtiden. tar lite tid att bygga upp, men så småningom. Tack! Kram Alexandra

 16. Hej Lotta. Jag har precis börjat läsa din blogg och tycker att den är jättefin. Trevliga bilder och text, jag får en skön känsla när jag är inne på bloggen. Tack. Jag ska på ett jobbigt möte och gick in på din sida för att samla lite krafter. Sköt om dig. Kram Marie.

 17. Men visst är det såååå härligt med detta underbara höstväder!
  Jag var till min gamla faster igår och fick en hel hög med äpplen med hem. Skall göra några riktigt goda äppelkakor av dem, kanske lite mos och sen klyftor att ta fram till vintern när suget på äppelkaka kommer./ Kram Eva-Mari

 18. Visst är det härligt med dessa fina dagar som vi har. Hinner inte själv att vara ut så himla mycket mitt på dagen. Men när jobbet är slut har även jag varit i trädgården.
  Kram Mamma C

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *