Älskar höst

Å den här dagen har varit full rulle. Först åkte hela familjen till staden och Ikea. Där letade vi idéer inför badrum, nya kontoret/pysselrum och våra barns rum. Hittade en del, men inser att jag ser mer charmen i gamla möbler. Allt känns så modernt..var är personligheten?..jag vet inte, men Ikea är bra ibland, men jag vill ha något som är vi/jag.

Har avslutat dagen med gräsklippning, en tur till skogen med sonen, bastu med familjen ..bra mycket bättre än att åka till staden. Hittade 5 liter kantareller och kände livet i mig:) Älskar höst, ljudet av stövlar mot marken, en liten hand att hålla i och så den underbara höstlukten från naturen.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Älskar höst”

 1. Finast med en lagom blandning av nytt och gammalt, inte för mycket av någotdera.

  Pappa och brorsan är ute i skogen flera gånger i veckan och har fått ihop 97 liter kantareller, inte klokt! De siktar på 100-strecket, minst..

  kram Mia

 2. Hej Lotta!

  Va skoj o planera inredning till relax/badrummet!
  Jag håller med dig im Ikea.. när katalogen kom tjoade alla om ”åh så mkt fint det fanns i den!!” men jag bara suckade o tyckte som du att ”allt är så modernt” – jag gillar personlig stil… MIN stil går ju i vitt, romantiskt… Lovely 🙂
  Man vill ju få feeling i sin inredning 🙂
  Det vet ju jag att du kommer få in din!! Ser fram emot o få se bilder sen….

  Va rädd om dig o allt fint du har omkring dig! //Kram Lisette i Vardagslycka

 3. HEJ lOTTA ! TYCKER ATT DU ÄR FANTASTISK MED DITT BLOGGANDE!
  FÖRSTÅR PRECIS NÄR DU TYCKER ATT IKEA ÄR FÖR NYTT! kOLLA IN PÅ MIN HEMSIDA:www.nuochda.com och hitta något charmigt att komplettera med1
  kram Ewa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *